Berdinketa aurre denboraldiko bigarren neurketan (0-0)

Gorritxoek ezin izan dute arrisku handirik sortu.

CLUB ATLÉTICO OSASUNA 0-0 S. D. HUESCA

C. A. Osasuna

Lehen zatia: Aitor Fdez., Juan Cruz, Moncayola, Raúl, Areso, R. Peña, Moi Gómez, Iker Muñoz, Abel Bretones, Catena eta I. Benito.

Bigarren zatia: S. Herrera, Unai García, Torró, Ibáñez, Nacho, Budimir, Ander Yoldi, Jose Arnaiz, Javi M. C., Herrando eta Diego Moreno.

S. D. Huesca: Dani Jiménez (Juan Pérez, m.46), Toni Abad (J. Pulido, m.63), Loureiro, Hugo Vallejo (Ayman, m.70), Joaquín (Javi Nier, m.46), Blasco (Valentín, m.63), Diego González (Hugo Anglada, m.70), Soko (Armero, m.70), Vilarrasa (Álex Fita, m.63), Kortajarena (Manu Rico, m.63) eta Sielva (Jaime Escario).

Epailea: Gaizka Legarra Gorgoñón, Aitor Artazcoz Velaz eta Andrea López Méndezek lagunduta.

Ikusleak: 1.500 ikusle inguru Fiteroko El Olmillo futbol zelaian.

Osasunak 0-0 berdindu zuen S. D. Huescaren aurka Olmillon jokatu zen denboraldiaurreko bigarren lagunartekoan. Talde gorritxoa arriskuko jokaldiak sortzen saiatu zen aurkariaren ate inguruan, baina ez zen gai izan gol aukera argiak sortzeko berdintasuna nagusi izan zen partidan.

Partida bi taldeek baloiaren jabetza jokoan zutela hasi zen, eta talde bakar batek ere ez zuen hurbilketa handirik egin. 8. minutuan Sokok izan zuen bisitarien lehen abagunea Aitorrek harrapatu zuen jaurtiketa batekin. Vicente Morenoren taldea saiatu da R. Peñaren erdiraketa on batekin, baina burukada aurkariaren helmugako eskuineko zutoina urratuz joan da. Lehen zatiko azken minutuetan, Osasunak aurkariaren atea bilatu zuen, hainbat aldiz arriskuz iritsiz. I. Benito gorritxo aktiboenetako bat izan zen, baina ez zuen erasoko ekintzetatik etekinik ateratzea lortu.

Bigarren zatian talde gorritxoak jokoaren kontrola hartu zuen eta zelai erdiko lehiak irabazi zituen. 49. minutuan, Jose Arnaizek gola sartzeko zorian izan zen area barrutik egindako jaurtiketa baten ondorioz. Osasunak baloiaren jabetza mantentzen jarraitu du eta konbinazio onen bidez arrisku aukerak sortzen saiatu da. Azken zatian, Budimir lehen tantoa lortzeko zorian egon zen, baina bere bolea langa gainetik joan zen.

Osasunaren hurrengo partida bihar, uztailak 25, izango da, 19:30etan, C. D. Mirandesen aurka, San Frantziskon (Tafalla).