go back

Lehen taldea

3 Abuztua - 21:47

Athletic-en aurka galdu du Osasunak Lasesarren

Osasunak porrota jaso zuen Athleticen aurka denboraldiaurreko bosgarren partidan

ATHLETIC CLUB 2-1 C. A. OSASUNA

Athletic Club: Padilla, De Marcos (Gorosabel, m.59), Yeray, Paredes, Yuri (Lekue, m.59), Prados (Jauregizar, m.85), A. Herrera (Vesga, m.59), I. Williams, O. Sancet (Unai G., m.72), Berenguer (Martón, m.85) eta Djaló.

Osasuna: Aitor Fdez., Herrando, Catena, Rubén García, Raúl (Budimir, m.59), Torró (Moi Gómez, m.46), Abel Bretones (Juan Cruz, m.80), Moncayola (Ibáñez, m.85), Areso (Nacho Vidal, m.80), Iker Muñoz eta R. Peña (Jose Arnaiz, m.59).

Epailea: Olatz Rivera, Alex Xabier eta Jon Aostrik lagunduta.

Golak: 1-0 (m.19): Djaló; 1-1 (m.26): Rubén García; 2-1 (m.65): I. Williams.

Osasunak porrota jaso zuen Athleticen aurka denboraldiaurreko bosgarren partidan. Djaloren golari esker aurreratu zen markagailuan etxeko taldea, baina 26. minutuan Osasunak berdinketa lortu zuen Ruben Garciaren burukadaren ostean. Bigarren zatian berriro aurreratu zen Athletic Williamsen bitartez.

Athletic Clubek gorritxoak menperatzen hasi zuen norgehiagoka, baloiaren jabetza kontrolatuz eta gorritxoen defentsari min egiten saiatuz. Osasuna defenditzen ari zen eta pixkanaka baloiaren jabe egiten saiatu zen, etxeko taldeak hasiera bikaina eman ondoren. 19. minutuan iritsi zen partidako lehen gola Djaloren bitartez. Berehala erreakzionatu zuen Vicente Morenoren taldeak eta 26. minutuan partida berdintzea lortu zuen Ruben Garciaren burukada bati esker. Neurketa berriro berdindu zen eta bi taldeak aurkariaren area inguruan arriskua sortzen saiatu ziren.

Bigarren zatian, Osasuna saiatu zen, trantsizio azkarrekin eta R. Peñak eskuin hegaletik egindako erdiraketekin, baina area barruan errematatzailerik aurkitu gabe. 65. minutuan berriro aurreratu zen Athletic Williamsen gol bati esker. Talde gorritxoa berriro saiatu zen neurketa berdintzen eta Budimir gola sartzeko zorian egon zen bigarren zutoinean Iker Muñozen luzapen baten ostean.

Osasunaren hurrengo partida abuztuaren 10ean izango da, 19:00etatik aurrera, Taxoaren, Deportivo Alavesen aurka.