20 Uztaila - 12:00

Osasunak Promesasi irabazi dio denboraldiaurreko lehen testean (5-0)

Raul (2), Ander Yoldi (2) eta Unai Garcia izan dira golegileak.

C. A. Osasuna:

Lehen zatia: S. Herrera, Nacho Vidal, Torró, Moncayola, Raúl, R. Peña, Moi Gómez, Herrando, Abel Bretones eta Catena.

Bigarren zatia: Aitor Fdez., Juan Cruz, Unai García, David García, Ibáñez, Areso, Rubén García, Iker Muñóz, José Arnaiz, Javi M. C. eta Iker Benito.

Osasuna Promesas:

Lehen zatia: P. Valencia, C. Mutilva, A. Osambela, Dani Sancho, A. Benito, Xabi H., R. Arroyo, Arguibide, Aimar Bonel, Pedroarena y U. Santos.

Bigarren zatia: Stamatakis, J. More, I. Garriz, Mauro, C. Lumbreras, Jon García, Larrión, I. Arrasate, Asier Bonel, A. Morales, A. Jiménez.

Epaileak: Imanol Irurtzun Artola, Roberto Domínguez eta Alaiz Gutiérrez.

Golak: 1-0 (m.19): Raúl; 2-0 (m.26): Ander Yoldi; 3-0 (m.33): Ander Yoldi; 4-0 (m. 42): Raúl; 5-0 (m.77): Unai García.

Gorabeherak: Osasunak eta Osasuna Promesasek jokatutako denboraldiaurreko lehen partidan Joaquin Jordanak minutu bateko isilunea egin zuen.

Osasuna Promesasek eta Osasunak elkarren aurka jokatu zuten denboraldiaurreko lehen lagunartekoa. Vicente Morenoren taldeak Ander Yoldiren eta Raulen bikoizketari esker irabazi du, eta Unai Garciak bosgarren gola egin du.

Denboraldiaurreko lehen testa Osasuna eta Osasuna Promesasekin hasi zen, jabetza eskuratzeko lehian, eta ez zuten hurbilketa handirik egin. Lehen hamar minutuen ostean, baloi jabetza hartu zuen Osasunak, eta horrela iritsi ziren lehen arrisku aukerak. 18. minutuan, Osasunak partidako lehen gola egin du Raulen gol batekin. Geroago, Ander Yoldik bigarren gola sartu zuen Nacho Vidalen erdiraketa baten ostean. Berriro ere, Yoldik R. Peñaren erdiraketa on bat aprobetxatu zuen partidako hirugarren gola lortzeko. Gorritxoen laugarren gola Raulen jaurtiketa on baten ostean iritsi zen.

Bigarren zatian, Osasunak jabetza mantentzen eta Stamatakisen atea erasotzen jarraitu zuen. Iker Benitok aldea handitzeko aukera izan du jaurtiketa bikain batekin, eta Ruben Garcia ere gertu izan du falta batekin, baina Stamatakisen bi geldiketak gorritxoen golak eragotzi dituzte. Azken txanpan, Unai Garciak partidako bosgarren gola sartu zuen korner baten irteeran buruz egindako erremate on batekin.

Vicente Morenoren mutilen hurrengo testa uztailaren 24an, asteazkenean, izango da, 19:30etik aurrera, Huesca Kirol Elkartearen aurrean, Fiteron. Gainera, hilaren 25ean, ostegunean, gorritxoek Club Deportivo Mirandesen aurka neurtuko dituzte indarrak Tafallan 19:30etik aurrera. Bestalde, Osasuna Promesasek S. D. Huescaren aurka jokatuko du datorren larunbatean, uztailaren 27an, 19:00etan, Aragoiko Futbol Basean.